+31 (0)76 514 42 08 info@rokslaw.nl

Kantoor

ROKS LAW levert hoogwaardige juridische diensten en is betrokken, probleemoplossend en resultaatgericht. Uw belang en succes staan voorop. Door de kleinschaligheid van het kantoor bent u verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht.

Profiel

ROKS LAW focust zich op ondernemers – van ondernemende particulieren (zzp’ers), het midden- en kleinbedrijf (MKB), grote ondernemingen tot multinationals – die te maken hebben met zakelijke geschillen, procedures, overeenkomsten en onbetaalde facturen (ook op basis van No Cure No Pay). Of behoefte hebben aan een allround legal counsel of trusted advisor.

Missie
Het doel van ROKS LAW is om aan u toegevoegde waarde te leveren door u uw juridische issues uit handen te nemen zodat u zich volledig kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Uw belangen staan centraal. ROKS LAW is pas tevreden als u dat ook bent. ROKS LAW gaat idealiter graag een duurzame relatie met u aan.

“ROKS LAW ontzorgt u zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business. Dát is de toegevoegde waarde van ROKS LAW.”

Kernwaarden
ROKS LAW hanteert de 5 K’s: kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en korte lijnen tegen redelijke kosten. Opdat u verzekerd bent van optimale dienstverlening, uitstekende service, een persoonlijk aanspreekpunt en heldere communicatie tegen gunstige tarieven.

Natuurlijk neemt ROKS LAW de in de Advocatenwet vastgelegde kernwaarden van de advocatuur – onafhankelijkheid, partijdigheid, deskundigheid, integriteit en vertrouwelijkheid – eveneens in acht.

Nederlandse Orde van Advocaten
ROKS LAW is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. In tegenstelling tot veel andere partijen die juridische diensten verlenen, is ROKS LAW gebonden aan gedragsregels en onderworpen aan het tuchtrecht en toezicht door de deken. Dit biedt u als cliënt waarborgen bij de behandeling van uw zaak.

Logo
Bij het ontwerp van de ‘R’ in het logo van ROKS LAW is de gulden snede als uitgangspunt genomen. De gulden snede oftewel de golden ratio is de verdeling van een lijnstuk in een speciale verhouding. Het logo straalt uit waar ROKS LAW voor staat: zakelijkheid, professionaliteit, integriteit, oprechtheid en rust.

Wilt u meer weten?

Ik vertel u graag meer over wat ik voor u kan betekenen.