+31 (0)76 514 42 08 info@rokslaw.nl

Tarieven

ROKS LAW is een kleine, overzichtelijke en gestructureerde organisatie zonder onnodige overheadkosten. Hierdoor kunt u rekenen op juridische diensten van een hoog niveau tegen aantrekkelijke tarieven.

Uurtarief

ROKS LAW kan uw opdracht uitvoeren op basis van een met u af te spreken uurtarief. ROKS LAW hanteert concurrerende tarieven. ROKS LAW brengt u daarbovenop géén kantoorkosten – veel andere kantoren rekenen u hiervoor 5 à 6% van het uurtarief – in rekening.

Fixed fee

ROKS LAW werkt ook met vaste prijzen (fixed fees) wanneer de zaak zich daarvoor leent. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

“ROKS LAW maakt met u vooraf duidelijke tariefafspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.”

No cure no pay

Het is ROKS LAW op grond van de voor advocaten geldende regels in principe niet toegestaan om een resultaatgerelateerd honorarium (bijvoorbeeld no cure no pay) met u af te spreken. Er gelden echter uitzonderingen. Bijvoorbeeld voor (onbetwiste) incassozaken. Bij de incasso van uw facturen zal ROKS LAW sowieso altijd proberen de buitengerechtelijke incassokosten (en rente) op de wanbetaler te verhalen. U kunt in veel gevallen uw onbetaalde vorderingen op basis van No Cure No Pay ter incasso aan ROKS LAW uit handen geven.

Vast periodiek tarief

ROKS LAW is ook in te huren tegen een aantrekkelijk vast tarief per periode waarvoor u voor een bepaald aantal uren per tijdvak (dag, week, maand, kwartaal of jaar) gebruik kunt maken van de diensten van ROKS LAW.

Helpdesk abonnement

Wanneer u regelmatig korte juridische vragen heeft die u graag aan een deskundige wenst voor te leggen, dan biedt ROKS LAW u de mogelijkheid om op abonnementsbasis tegen een gunstig vast periodiek tarief gebruik te maken van een telefonische helpdesk. Dé ideale, informele en laagdrempelige mogelijkheid om even te kunnen sparren of klankborden met een advocaat/jurist.

“De tijdige inschakeling van ROKS LAW kan u in veel gevallen geld opleveren of besparen.”

Maatwerk

In sommige gevallen zijn op maat gemaakte prijsafspraken mogelijk. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, worden de kosten van de inschakeling van ROKS LAW wellicht geheel of gedeeltelijk door uw rechtsbijstandsverzekeraar vergoed. Laat dit dan bij de opdrachtverstrekking aan ROKS LAW weten.

Procesfinanciering

Indien u niet over de financiële middelen beschikt om een kansrijke procedure te bekostigen, dan kan procesfinanciering uitkomst bieden. Een procesfinancier financiert de met een rechtszaak gemoeide kosten (en ontvangt bij succes een deel van de opbrengst). ROKS LAW kan u in contact brengen met een procesfinancier.

Gefinancierde rechtsbijstand

ROKS LAW staat voornamelijk ondernemingen bij. Hierdoor behandelt ROKS LAW in principe geen zaken op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand door middel van een toevoeging via de Raad voor Rechtsbijstand.

Wilt u meer weten?

Ik vertel u graag meer over de tarieven en wat ik voor u kan betekenen.